24.04.2024 19:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Голова СБУ Наливайченко розповів як ФСБ блокує акаунти патріотів України у соцмережах. Відео. Фото

Глава Служби безпеки України Валентин Наливайченко заявляє про поширення Федеральною службою безпеки Росії в інтернеті інформації для стимулювання паніки в українському суспільстві.

Про це він сказав після засідання Ради національної безпеки й оборони.

«18-й спеціальний центр ФСБ Росії працює як спеціальна установа, де цілодобово майже 1,5 тис. людей... у соціальних мережах через роботизовані системи розсилання повідомлень... цілеспрямовано останні три доби розсилають повідомлення, тексти панічного характеру», — сказав він.

Наливайченко зазначив, що СБУ вживає всіх заходів для припинення таких дій.

Зокрема, удалося домовитися з корпорацією Google, щоб пошуковик не блокував на вимогу російської влади українські сайти й матеріали на відехостингу YouTube.

У той же час із адміністрацією соціальної мережі Facebook поки не вдається домовитися про блокування фейкових акаунтів російських пропагандистів.

 

 

 

До речі, російська адміністрація Фейсбук двічі блокувала акаунт редактора sprotiv.org Вадима Гладчука через критику Путіна та поширення позиції США щодо інтервенції російських військ в Україну.

 

Натисніть, щоб збільшити

Водночас адміністрація YouTube винесла попередження редакції sprotiv.org  та видалила відео про афери мафіозі Сергія Курченка, щодо якого зараз правоохоронцями України відкриті кримінальні провадження.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 28-08-2014 21:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100