29.03.2024 12:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Путін заявив, що #Казахстан ніколи не був державою

Казахстан ніколи не був державою. Про це заявив президент РФ Володимир Путін на молодіжному форумі «Селігер» у п'ятницю, 29 серпня 2014 року.

Зокрема, він зазначив, що президент Казахстану Нурсултан Назарбаєв «здійснив унікальну річ — створив державу на території, на якій держави не було ніколи».

«У цьому сенсі він для пострадянської державності унікальна людина», — зазначив Путін. При цьому російський лідер охарактеризував Назарбаєва як «дуже мудрого і досвідченого керівника», який «завжди думає про майбутнє своєї країни».

«Він би ніколи не пішов проти волі свого народу. Він це тонко відчуває, чого народ чекає», — заявив Путін.

Варто зазначити, що ця заява була зроблена на тлі підтримки Назарбаєвим угоди України з ЄС.

Зокрема, під час зустрічі з президентом Петром Порошенком 26 серпня у Мінську він заявив, що партнеру Росії по Митному союзу Казахстану ця угода не зашкодить. Крім того, Назарбаєв пообіцяв плідну співпрацю з Україною.

Примітно, що днем раніше, одіозний російський політик Володимир Жириновський заявив, нібито у Казахстані «культивують русофобські настрої», а в підручниках «скрізь антиросійські настрої». Про це він сказав в інтерв'ю радіо «Эхо Москвы», відповідаючи на запитання, як скоро Росія висуне територіальні претензії до Казахстану.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-08-2014 19:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100