29.03.2024 06:59 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

«Смотрящий» Януковича допоміг регіоналу отримати 4 мільйони на сіль для Донецька

КП «Шляхове ремонтно-будівельне управління» м.Донецька 27 серпня уклало угоду з ТОВ «Донецкстройтехнология» на постачання солі на 4,19 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Замовлено 7000 тонн солі 3 помолу з протизлежувальною добавкою до 150 г/т. Ціна солі складає 598,80 грн/т.

Фірма «Донецкстройтехнология» заснована Галиною і Валерієм Матющенками. У свою чергу Валерій Матющенко є депутатом Ленінської районної в м.Донецьку ради від партії регіонів.

За даними ВДЗ, до цього «Донецкстройтехнология» вигравала тільки один тендер у 2011 році на озеленення Донецького ботанічного саду на 0,95 млн грн.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Укрбілдінг Корпорейшн», що входить в групу DMS, яку контролює депутат Донецької міськради Андрій Альоша, президент Донецької обласної Федерації рукопашного бою.

Відомо, що Альоша, основним бізнесом котрого є метал і будівництво, був призначений радником дирекції інституту винограду й вина «Магарач», після чого були остаточно знищені виноградники інституту в с. Відрадному – прилеглі до «Чайного будиночку» Януковича. На початку цього року Альошу призначили радником запорізького губернатора Олександра Пеклушенка з питань взаємодії з бізнесом та залучення інвестицій. ЗМІ повідомляли, що в такій формі Запоріжжя отримало нового «смотрящего» від президента Віктора Януковича після того як був арештований попередник Євген Анісімов.

Нещодавно «Донецкстройтехнология» і «Укрбілдінг Корпорейшн» також разом брали участь у тендері на реконструкцію будівлі під сімейну амбулаторію. Тоді підряд на 4,75 млн грн. дістався «Укрбілдінг Корпорейшн».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-09-2014 9:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100