28.03.2024 11:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Порошенко вирішив заручитися підтримкою ворогів України — комуністів і регіоналів

 

 

Консультації з фракціями у Верховній Раді показали, що в парламенті вистачить голосів для ухвалення внесеного 15 вересня 2014 року Петром Порошенком законопроекту про особливий статус для окупованої частини Донбасу.

Як повідомили джерела ZN.UA з адміністрації президента, пропозиції глави держави підтримають депутати фракцій партії регіонів та «УДАРу», група «Економічний розвиток» Віталія Хомутинника та група «Суверенна європейська Україна» Ігоря Єремєєва, депутати від Компартії, а також позафракційні мажоритарники, які входять в орбіту Порошенка.

Поки що дискутують, чи голосувати за законопроект, соратники прем'єра Арсенія Яценюка.

Не підтримає закон фракція «Батьківщини», ВО «Свобода», Анатолій Гриценко та ще два депутати від партії «Громадянська позиція», а також Олег Ляшко.

Депутат «Батьківщини» Андрій Шевченко, зокрема, в ефірі телеканалу ICTV заявив, що його партія не буде голосувати за закон, тому що він передбачає амністію терористів, винних у військових злочинах.

Таким чином, згідно з підрахунками ZN.UA, навіть без голосів близьких до Яценюка депутатів за президентський законопроект набереться не менше 230 голосів «за».

Як відомо, президент Порошенко за погодженням з російським диктатором Путіним пропонує на три роки запровадити особливий порядок самоврядування в Донецькій і Луганській областях.

Відповідний законопроект депутати ВР отримали в понеділок.

У вівторок Рада проведе частину свого засідання в закритому режимі. Серед питань, які будуть обговорюватися — статус деяких районів Донецької та Луганської областей, повідомляє голова депутатської групи Ради «Економічний розвиток» Анатолій Кінах.

«Таким чином шоколадний мерзотник вирішив заручитися підтримкою ворогів України — комуністів і регіоналів, аби піти назустріч російському фюреру, надати Донбасу особливого статусу, провести місцеві вибори на Донбасі під дулами російських окупантів», — вважає редактор sprotiv.org Вадим Гладчук.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-09-2014 6:56 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100