24.04.2024 16:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Порошенко доручив розібратись МВС, СБУ і Генпрокуратурі, хто винен у побитті регіонала Шуфрича

 

Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам ретельно розібратися в інциденті, який стався за участю народного депутата Нестора Шуфрича в Одесі.

Про це повідомили в прес-службі глави держави 1 жовтня 2014 року.

«Президент України Петро Порошенко доручив правоохоронним органам, зокрема МВС, СБУ і Генеральній прокуратурі України ретельно розібратися в ситуації, хто спровокував конфлікт в Одесі 30 вересня, внаслідок якого постраждав народний депутат України», — заявили в прес-службі.

При цьому президент України зазначив, що ці силові структури мають ретельно виконувати свої обов'язки. Глава держави також звернувся до політиків із закликом «не брати участі в сценаріях, які працюють на дестабілізацію ситуації в Україні».

Як відомо, активісти «Правого сектора» та Євромайдану 30 вересня перешкодили народному депутатові (фракції партії регіонів) Шуфричу і його депутатові Одеської облради Миколі Скорику провести прес-конференцію в Одесі.

Близько сотні активістів зібралися біля будівлі, де мала відбутися прес-конференція, з наміром заштовхати Шуфрича до сміттєвого контейнера. Проте політик на прес-конференцію не з’явився.

Після цього обидва політики все ж таки спробували зробити невелику заяву для ЗМІ у будівлі Одеської облдержадміністрації. Проте слідом за ними до будівлі увірвалися активісти, після чого виникла колотнеча. Шуфричу завдали тілесних ушкоджень.

Міліція відкрила кримінальне провадження за фактом бійки біля Одеської ОДА за ст. 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Петро Порошенко був разом з Нестором Шуфричем в СДПУ (о) та заснував партію регіонів у 2000 році.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 2-10-2014 7:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100