17.04.2024 01:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Блок Порошенко виставив конкурентом Олеся Довгого його людину

По округу, на якому балотується Олесь Довгий, від блоку Порошенка конкуренцію йому складає Вадим Бондар, пов'язаний з Леонідом Черновецьким.

Про це у своєму блозі на сайті «Українська правда» написав журналіст Сергій Лещенко.

«На сьогодні найбільш кричущою ситуація є в окрузі 102, це – Кіровоградська область. Фаворитом тут є колишній секретар Київської міської ради, найближчий соратник Леоніда Черновецького Олесь Довгий», — повідомив він.

«Блок Петра Порошенка» висунув за цим округом маловідомого Бондаря Вадима Юрійовича. За інформацією моїх джерел, Бондар є «технічним кандидатом» Довгого та не провадить жодної активності. Фактично, округ злито, бо будь-який реальний кандидат з брендом «Порошенко» тут не залишив би Довгому шансів – чотири місяці тому президент переміг тут з майже трикратним відривом від переслідувача", — пише Лещенко.

Бондар залучений у роботу штабу свого конкурента Довгого. Зокрема, в його структурах він курує питання наружної реклами, друкованої продукції, газетних матеріалів.

За словами іншого кандидата по округу Андрія Лавруся, коли місцеві мешканці запитують у агітаторів Довгого, звідки в нього гроші на вибори, ті централізовано відповідають, що «Довгому на весілля Черновецький подарував мільйон».

Аби бути впевненим у перемозі, Довгий мав висунути від фаворита виборів не просто лояльну – а перевірену людину.

«У мене є підстави стверджувати, що кандидата-самовисуванця Довгого і кандидата від БПП Бондара пов'язує спільна робота на Черновецького», — зазначив Лещенко.

«Більше того, існують документальні докази, що кандидат від БПП за „округом Довгого“ Вадім Бондар – людина Черновецкого. Довести це нам допоможе партнер кандидата Володимир Боровік», — зазначив журналіст.

За його словами, у минулому співробітник «Правекс-Банку», а нині кандидат Бондар є директором і співвласником ТОВ «К.МЕДІА», де його партнером є ТОВ "Інвестиційна Група «Бістратеджік» Володимира Боровіка, співвласника ТОВ «Комфорт-Таун» – компанії, що виконує функції ЖЕКа у житловому комплексі Черновецьких «Комфорт-Таун», побудованому на місці заводу «Вулкан» космічного мера.

Окрім того, Боровік через свої структури є ексклюзивним продавцем житла в «Комфорт-Тауні» Черновецького.

Кандидат Бондар з 2012 року і донедавна був співвласником проекту Черновецького ТОВ «Купискидку», де його партнером виступає той же Боровик через ТОВ "Інвестиційна Група «Бістратеджік». Нещодавно Бондар свою частку в цьому проекті переписав на Андрія Курського, довірену особу Черновецького на виборах-2004 та екс-начальника горлівського відділення «Правекс-банку».

Про причетність до проекту «Купискидку» говорить і сам Черновецький.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-10-2014 18:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100