29.03.2024 03:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Житипоновому. Суддя відпустив з-під домашнього арешту вбивцю журналіста В'ячеслава Веремія. Відео

 

 

Звинувачуваного у вбивстві журналіста Веремія випустили з-під домашнього арешту, а справу перекваліфікували на «хуліганство».

Про це повідомляє «Громадське ТБ».

Тепер звинувачений вільно пересувається Києвом.

16 жовтня 2014 року засідання Шевченківського суду у справі журналіста В'ячеслава Веремія, вбитого 19 лютого, пройшло в закритому режимі.

Це обурило присутніх представників «Правого сектора», які влаштували палку суперечку спершу в кабінеті головуючого судді потім і в залі суду.

Суддя спершу пообіцяв зробити все можливе для відкритого процесу, але потім за клопотанням прокурора випровадив журналістів із зали суду.

Журналіст газети «Вести» В'ячеслав Веремій повертався з редакції додому в таксі 19 лютого, на розі Великої Житомирської та Володимирської він побачив натовп озброєних «тітушок» у камуфляжі і почав їх фотографувати.

Вони помітили і з криком «Кого снимаешь, Зачем снимаешь?», стали жорстоко бити його, а потім прострелили йому груди. Міліція спостерігала за цим, але не втручалась. За кілька годин журналіст помер у лікарні.

Мама В'ячеслава Веремія – Катерина Аркадіївна Веремій – вимагає покарання.

Тепер звинувачуваний у вбивстві перекваліфікований як хуліган і випущений з-під домашнього арешту, він вільно пересувається Києвом.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 16-10-2014 20:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100