29.03.2024 02:27 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Диктатор Порошенко доручив генпрокурору Яремі переслідувати журналіста Дмитра Менделєєва за його статтю. Документ

Zn.ua опублікувало відсканований документ з дорученням адміністрації президента генпрокурору Віталію Яремі притягнути до відповідальності журналіста «Дзеркала тижня» Дмитра Менделєєва за його статтю про зловживання при продажу зброї.

"За результатами проведеної перевірки в разі підтвердження наявності складу злочину за ознакою підриву обороноздатності держави притягнути до відповідальності автора статті про продаж зброї та військового майна, яка була викладена на сайті Інтернет-видання «Дзеркало тижня», – сказано в п.20 протокольного рішення.

Багато президентських рішень, що містяться в протоколі, дійсно актуальні донині і не підлягають розголошенню, тому видання приховало весь інший зміст документа.

Zn.ua також опублікувало лист глави адміністрації президента Бориса Ложкіна прем'єру Арсенію Яценюку від 8 вересня 2014 року, який супроводжує протокольне рішення за результатами наради президента з керівниками центральних органів влади від 7 вересня в АП. Це підтверджує наявність згаданого вище документа.

Приводом для позову до видання стала стаття «Тінь війни» від 5 вересня у якій описувалась незаконна торгівля зброєю на внутрішньому ринку.

Оприлюднений «Дзеркалом тижня. Україна» 18 жовтня матеріал Дмитра Менделєєва «Брехня, що вбиває» про незаконну торгівлю зброєю підприємств «Укроборонпрому», став реакцією на судовий позов «Укроборонпрому» і

Міноборони до тижневика, автора статті і активіста-волонтера Світлани Зварич і викликав широкий резонанс у медіапросторі.

Як відомо, президент Порошенко брехав, що він дав доручення притягнути до відповідальності журналіста. За його словами, видання зробило державі послугу і до відповідальності будуть притягнуті хіба що фігуранти статті.

 

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-10-2014 10:19 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

  • John

    Сериал «Ющенко-2». 1-я серия «любі друзі Яничара». 2-я серия «Янукович живее всех живых». 3-я серия «Дракон повержен!!! Да здравствует Дракон!!!».

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100