18.04.2024 10:41 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вона продала Україну задля Росії, а Росія «нагнула» її в позу рака. Фото

 

 

Ось так буває коли батьківщину свою продаєш брехливому агресору.

У відповідь на українські санкції проти російських пропагандистів артистів, Росія хоче заборонити усім українським артистам виступати на їхній сцені.

Більшість артистів це цілком переживуть, оскільки вони розвивають вітчизняний український шоу-бізнес на відміну від Аньки Лорак, яка плювала на війну і навіть на те, що вмирають українські хлопці від куль російських. І навіть на те, що саме в рядах російської армії помер її брат.

Гроші передусім — думала Анька. Але як тепер бути? В Україні їй загрожує в кращому разі сміття в гіршому депортація.

Ось і доспівалась Аня. Залишається їй прийняти громадянство Росії і плюнути на те, що померли тисячі її співгромадян у тому числі і її брат тільки через те, що хтось у Кремлі цього захотів. Так що чекайте нову вже російську зірку Анечку «хуек» ...

До речі, сміливу версію про співпрацю Ані Лорак з ФСБ висунув продюсер Євген Рибчинський.

Він не знаходить більше ніякого більш підходящого пояснення тому, що зараз співачка перебуває на вершині популярності в Росії.

Рибчинський вважає, що російські служби безпеки зробили ставку на Ані Лорак через те, що співачка з народу, крім того, виховувалася в дитячому будинку і дуже відома серед українців.

До Майдану Ані Лорак ніяк не вдавалося завоювати російський шоу-бізнес, але зараз концерти Ані Лорак проходять в Росії при переповнених залах.

Раніше на Західній Україні Ані Лорак влаштували бойкот, через що вона відмовилася від концертів, а в Одесі націоналісти побилися з міліцією, намагаючись зірвати її виступ.

 

Анастасія Марцинюк, sprotiv.org

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-11-2014 20:38 | Кількість переглядів 1054 переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100