29.03.2024 15:56 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Володимир Парасюк заявив, що Авакова треба прибрати

 

 

Самовисуванець до Верховної Ради та боєць АТО Володимир Парасюк пояснив, чому не можна залишати на посаді міністра МВС Арсена Авакова.

Про це він пише на своїй сторінці у Фейсбуці.

«Зараз триває суперечка стосовно посади міністра МВС. Порошенко хоче свого, Яценюк хоче, щоб залишився Аваков, але ні перше, ні друге не є допустиме. Не можна, щоб Президент узурпував силовий блок. Стосовно Авакова, то він людина може і не погана, добре пише у фейсбуці, але проблема в тому, що за 8 місяців можна було зробити справді дієві кроки в реформуванні міліції. Натомість не було зроблено нічого», — пише Парасюк.

«Ми всі добре пам'ятаємо перші зародки сепаратизму на сході України. Був шанс все це зупинити і знищити зло в корені, але цього ніхто і не намагався робити. Як не прикро, але анексію Криму і війну на Донбасі допустила так звана „наша влада“. Після того як виникла загроза втратити державу, в країні самоорганізувались добровольчі батальйони і один єдиний плюс міністрества МВС те, що їм ніхто не забороняв набирати сили», — пише кандидат.

«Стосовно місцевих призначень — нічого не змінилось. Керівників поставили ніби нових, але заступники залишились ті самі, що були за Януковича. Жодного нормального міліціонера у вищому керівництві, знову носіння хабарів за крісла. Знову кришування бізнесу, а також інтересів чиновників. На кого не глянеш з високоповажних міліціянтів, в кожного мільйонні статки, а члени їх сімей — успішні бізнесмени», — вважає Парасюк.

«Тому висновок тут один: якщо за 8 місяців цей міністр нічого не змінив, то й надалі нічого не буде міняти. Тому МВС має очолити хтось новий, політично незаангажована фігура, людина з вольовим характером, а тим більше — незалежна від політичних покровителів. Чи є такі люди в Україні? Звичайно, що є. Тільки було б бажання їх знайти», — пише боєць АТО.

"Це в принципі так як би було добре, але в теперішній ситуації вихід один — це розбити силовий блок по політичних силах. ЗСУ — одній партії, МВС — другій, Прокоратуру — третій, Митницю — четвертій і так далі. Це буде найкращий контроль один одного. Як то кажуть «найде коса на камінь»..., — вважає Парасюк.

До речі, у мережі з'явилося відео, як бійці 41 бригади на передовій розповідають, що їх Міноборони залишило взагалі без води і харчів.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-11-2014 18:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100