29.03.2024 11:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Кордон з Україною перетнули ще 2 колони російської військової техніки

25 листопада 2014 року зафіксовано рух 2 колон військової техніки з Росії в бік Луганська через пункт пропуску «Ізварине».

Про це під час брифінгу повідомив речник інформаційного центру РНБО Андрій Лисенко.

За його словами, йдеться про 40 вантажівок у супроводі 2 бронемашин та УАЗу, більшість з яких — тентовані КамАЗи:  7 автомобілів перевозили військових, понад 20 автомобілів перевозили на причепах артилерійські установки.

Крім цього, через пункт пропуску «Довжанський» в напрямі Антрациту Луганської області також прослідувало 10-12 тентованих військових вантажних автомобілів.

«Підкреслимо, що саме в цих пунктах пропуску Росія заблокувала роботу спостережної місії ОБСЄ», — сказав Лисенко.

Наразі у Донецькій та Луганській областях працюють 142 спостерігачі, з яких 11 є громадянами Росії, стільки ж — із США, 14 спостерігачів є громадянами Великої Британії. Більшість спостерігачів — представники європейських країн, зокрема, країн центрально-східної Європи.

 

Такоє сили ППО Збройних Сил України зафіксували 2 російські літаки, що порушили авіа простір України.

Про це під час брифінгу повідомив речник ІЦ РНБО Андрій Лисенко.

Він уточнив, що у вівторок у районі Станиці Луганської на напрямку «Маноцький-Колесниківка» зафіксовано порушення повітряного простору України двома російськими реактивними літаками, які залетіли на територію України на глибину 0,5 та 5 км.

«Сили ППО ЗС України зафіксували провокаційні дії російської авіації і готові були вразити цілі, але літаки противника повернулися на територію Росії», — сказав Лисенко.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-11-2014 17:53 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100