20.04.2024 04:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Психопат Путін почав нагороджувати своїх солдат, убитих в Україні. Подробиці

 

 

Президент Росії Володимир Путін підписав указ про нагородження орденом Мужності 22-річного новоуральця Олексія Засова, який служив за контрактом у ВДВ і нібито загинув в Україні.

Про це російському виданню Znak.com повідомив глава Новоуральську Володимир Машков.

За його словами, 9 грудня 2014 року, у день Героїв Вітчизни, він особисто вручить нагороду матері загиблого Тетяні Засовій.

Церемонія відбудеться на міському меморіалі пам'яті загиблих у локальних конфліктах. Також вирішено увічнити ім'я Засова пам'ятною табличкою, яку розмістять там же.

Повідомлення про смерть Олексія Засова на території України на початку вересня цього року опублікував портал Gruz200.net, де зберігається інформація про дії російських військових на території України.

На сайті була розміщена фотографія бійця, посилання на його сторінку «ВКонтакте», номер військової частини — 73612 (Ульянівськ). І статус: «Вбито». Дата смерті бійця, згідно з даними сайту, — 29 серпня 2014 року.

Цивільна дружина Олексія Юлія Ганієва розповіла, що Засова вбили на території України, коли він супроводжував гуманітарний вантаж.

«У військкоматі нам сказали, що він загинув на території Російської Федерації. Нібито їх колону підбили, коли вони здійснювали марш-кидок. Але це неправда! Я зв'язалася з товаришами по службі Льоші, які розповіли, що їх послали на Україну, де їх і підбили. Разом з моїм чоловіком там був і В'ячеслав Ковальов з Курганської області, про якого вже писали, він помер від поранення. Льошу ж тоді взяли в полон, і тільки потім його вбили пострілом у потилицю впритул. Тіло нам передали в закритій труні, який не дозволяють розкривати», — сказала Юлія.

Як відомо, керівництво Росії брешє, що її армія в Україні не воює.

Російський депутат із Пскова Лев Шлосберг просив встановити обставини загибелі російський десантників на Донбасі. Після цього його побили.

Згодом головна військова прокуратура Російської Федерації заявила, що інформація про загибель псковських десантників не підлягає розголошенню, оскільки є державною таємницею.

Водночас військове керівництво РФ зізналося родичам десантників, що їхні близькі знаходяться не на навчаннях в Ростові-на-Дону, а гинуть на Донбасі.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-12-2014 11:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100