28.03.2024 12:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Янукович те ж саме робив! Як громада не дала створити Рошенівську феодальну республіку

 

Подивіться на цей знімок! В першому ряду проти вінницьких людей стоять в камуфляжах бійці батальйону «Вінниця», учасники АТО. За ними другий ряд — тітушок « Гепард». Далі міліція. Потім з 'явились Грифон і Ягуар.

Давайте розберемо хто за що відповідав і чому саме така розстановка військ проти народу!?

Отже, батальйон «Вінниця», це міліцейський батальйон. «Вінниця», як і «Грифон», підпорядкований Моренцю, очільнику міліції Вінницької області.

Але ж як гидотно спланували ті, хто готував цю спецоперацію проти людей!

Бійців АТО в першу лінію! Це схоже на розпалювання ворожнечі між народом і вже справжніми воїнами, які вміють вбивати і бачили смерть. Я розмовляла з ними, вони навіть не знали, кого захищають, але їм розказали, що майданівцям добре платять! Знайомо? Янукович те ж саме робив!

Вина за те, що сталась бійка не тільки на Олійнику, але й на Моренцю! Він віддав злочинний наказ! Це його «салдатіки», яких навчили виконувати наказ! Знову використали міліцію в своїх золотомонетних цілях!

Далі, стояли тітушки і охоронна фірма «Гепард», що в принципі означає одне і теж організоване тітушкове угрупування. Хто не в курсі, то саме ця фірма поставляла твтушок на Антимайдан і добивала людей в Мар'їнінському парку в лютому. Вони ж охороняють місь раду у Вінниці, виконують брудну роботу: захист незаконних забудівель, охорона хабарників. Сьогодні вони бещ жалю поливали газом мітингуючих! Багато хто постраждав! Доречі, міська рада виділила 1 млн. 9 тис. грн з нашого бюджету! І знаєте за що? За захист Майдану. Зібрали цю банду ще при Гройсмані, отже відповідальність лежить і на ньому.

Третім і до шостого ряду, міліція з обласних і міських відділків. Чесно, активісти їх вже так добре знають, а міліція їх, що скоро один одного з Днем народження поздоровляти будемо. Їм це було зовсім не по душі, але наказ є наказ! Найменше воно хотіли бити людей. Більшість з них — нормальні хлопці. Вони живуть серед нас! Але в них є начальники — Куций Ю. (міська міліція) І Ігор Моренець (обласна). Не підкорятись їм, означає бути звільненим з роботи! Саме цим горе- командирам потрібно каятись перед людьми і своїми співробітниками за те, що відбулось! Через них зараз 7 чоловік міліціянтів госпіталізовано!

Тепер, Ягуар! Це цікаво! Вони підпорядковуються міністерству УМВС, то ж ноги ведуть до щойно поновленого, міністра Авакова! Доречі, він обіцяв сьогодні з телевізора наказати всіх, хто провинився. Тільки не подумайте, що своїх підлеглих, мова про активістів! Залишається загадкою, тільки, хто підігнав БРДМИ? Такі новенькі, гарні! Їх привезли на всяк випадок, проти людей! Бо на фрот ми, волонтери, купляли набагато «уставші» за благодійні гроші!

Далі, регіонали і губернатор Олійник — заколотники сьогоднішнього шоу! Але ж їх попереджували, просили, вели переговори, пояснювали! Не дійшло! Всі вони були впевнені в перемозі! Я думаю)) З такою армією!
Саме це кодло вже пів року не дає жити Вінниччині, покриваючи корюпційні схеми і розтягуючи бюджет! Просто план у них сьогодні не вдався! Тепер вони на таємних зібраннях будуть планувати реванш. Вже губернатор виступив з промовою, про «підготовлених бойовиків» . Ще недавно щось таке ліпив Мовчан про «людей неподільської зовнішності» . Більш провальної заяви я ще не бачила, ну хіба Яника з олівцем! Чекаємо перлів по типу: російські провокатори, озвіріла купка активістів, проплачені і т.д.

Рухаємось. Як Ви думаєте, за що був бій? Як правило люди бачуть розбиті шибки, але не шукають причини. А вона на поверхні! Свитко не продався, не підкорився місцевій мафії. Більше того, підняв масу питань і не одноразово звертався до правоохоронних органів про дєла і дєлішки цих же регіоналіа, Гройсмана і його «сім'ї». Розвиднюється Вам? Але це ще не все! Можливо посади губернаторів увійдуть в історію, натомість ОДА будуть сформовані виконкоми. А це означає, що голова обласної ради, посаду, якого займає Свитко, буде найвищим керівником в області. А це зовсім не вигідно Гройсману-Порошенку.

Ось трохи і розібрались!

Просто сьогодні громада не дала створити Рошенівську феодальну республіку!

 

Ольга Маліновська

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-12-2014 10:07 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100