20.04.2024 11:05 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Ярема підвищив посадовця часів Януковича Володимира Орлова. Колаж

 

Володимир Орлов,  близький до екс-глави Міндохзборів Олександра Клименка, отримав нову посаду у Генпрокуратурі.

Так, згідно з повідомленням на сайті ГПУ,  11 грудня 2014 року Орлов призначений начальника Головного управління процесуального керівництва та нагляду за додержанням законів спецпідрозділами та іншими органами, які ведуть боротьбу з організованою злочинністю і корупцією, у сфері транспорту та у кримінальних провадженнях слідчих органів прокуратури.

Як відомо, у листопаді 2014 року у ГПУ спростували інформацію від джерел УП про призначення Орлова, який підпадає під люстрацію, на посаду начальника главку Генпрокуратури.

На той час Орлов обіймав у Генпрокуратурі посаду заступника начальника Головного управління захисту прав і свобод громадян, інтересів держави, нагляду за дотриманням законів спецпідрозділами та іншими органами, що ведуть боротьбу з організованою злочинністю та корупцією.

За інформацією джерел сайту «Українська правда», Орлов близький до Олександра Клименка.

Орлов у 2010 році став першим заступником Сумської митниці, потім очолював Сумську та Луганські митниці.

Згідно з законом про люстрацію, Орлов має бути люстрований.

Як повідомив у своєму Facebook нардеп від БПП, член  Комітету з питань запобігання та протидії корупції Сергій Лещенко, «антикорупційний комітет Ради скаже своє слово».

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-12-2014 18:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100