28.03.2024 19:16 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Зрадник Яценюк знову шантажує Раду відставкою

Нардеп «Блоку Петра Порошенка» Микола Томенко заявив, що прем’єр Арсеній Яценюк шантажує парламент своєю відставкою при розгляді державного бюджету України.

«Парламент вже втомився ухвалювати законопроекти з аргументами, що у разі їх неухвалення, А. Яценюк знову піде у відставку, або ми в черговий раз програємо війну з Росією», — цитує Томенка прес-служба «БПП».

«В Уряду повинні бути більш серйозні аргументи для схвалення його Верховною Радою, аніж чергові спекуляції війною чи погрози відставки», – заявив він.

За даними Томенка, Комітет з питань екологічної політики не підтримав ідею радикального скорочення чорнобильських програм.

Також Томенко вважає неприпустимим скорочення програм соціальної підтримки афганців, а також видатків на галузь освіти, науки, культури та спорту.

Томенко заявив, що перед розглядом проекту бюджету у парламенті його треба обговорювати з фахівцями, експертами, представниками громадських організацій, а не робити це після того, як бюджет вже переданий на розгляд парламенту.

«Добре, що нам вдалося переконати уряд продовжити дискусію стосовно Держбюджету, а не ухвалювати його „всліпу“ за один день», – зауважив Томенко.

Згідно із постановою Верховної Ради, парламент планує голосувати проект держбюджету у вівторок, 30 грудня 2014 року.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-12-2014 10:41 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100