29.03.2024 17:15 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

#Майдан 3. Беремо з собою по 4 шини, щоб нагадати кулевлобам, що ми народ, а не бидло

 

Влада посилає Медведчука на переговори із терористами замість того, щоб посадити його в тюрму за купу злочинів.

Голова Нацбанку продовжує махінації із гривнею, обанкрочуючи цим українців і збагачуючи олігархів-власників приватних банків.

Генпрокурор відпускає вбивць Небесної Сотні і розморожує рахунки людям Януковича.

Здавшого Крим Турчинова призначають секретарем РНБО і наділяють особливими повноваженнями.

Про обіцянку скасування недоторканості всі забули.

Яценюк вносить проект бюджету, в якому обдирають до копійки українців, знімаючи всі пільги з них, зате олігархам пільги залишаючи.

Порошенко домовляється про спільні україно-російські патрулі і про свій бізнес, який він і досі не продав.

Парламент працювати відмовляється по-людськи, що призводить до величезних проблем у населення із-за неприйняття сотень важливих законопроектів.

Дісталоооо!

Пора виходити всім верствам населення на Майдан, під Раду, під адміністарцію президента, під Кабмін, до ГПУ, під Нацбанк...

Виходити на вулиці із вимогами до влади: посадити НЕГАЙНО вбивць Небесної Сотні; проголосувати за перекриття всіх офшорних зон, а не лише з Кіпром; не урізати нічого простим людям, зате скасувати всі пільги і преференції олігархам; заставити олігархів доплатити за приватизовані незаконно задешево підприємства; скасувати податки для малого бізнесу; звільнити нарешті Гонтарєву і Ярему; зробити роботу парламенту в кризу без перерв, без вихідних, без скорочених днів і канікул; скасувати пенсійну реформу; денонсувати мінські угоди і почати нарешті відвойовувати український Донбас, а не зоставляти наші підприємства, землі і громадян під контролем окупантів!

Якщо влада не погодиться публічно підписати зобовязання перед громадою на протязі місяця-двох виконати всі ці вимоги (або ж підпише, але не виконає), то народ повинен усунути всю правлячу еліту! І не треба говорити про те, що Путін нападе: Путіну були здані наші території як із тимчасовим головнокомандувачем, так і з постійним головнозливаючим. Гірше, ніж є, точно не буде.

Прокиньтесь, українці! Прокиньтесь і повстаньте!

Думки дурнуватих парашенососів, сіоністів і кремлеботів мене не цікавлять...

Всі вже прочитали про нові податки? Хтось може мені розказати, чим це добре, бо в мені закипає глуха чорна і безнадійна ненависть.

Чому треба тепер буде платити за хрущовки і податки з пенсій? І головне: якщо така серйозна система податків, то чи не проїдять її не менш серйозні контролери? Ч просто хочу зрозуміти, чому треба зібрати податок з пенсії, сука, в 3,6 тис грн і віддати це на зарплату податковому барбосу. І ще — я не хочу платити 2% у ПФ за купівлю валюти. Я купую валюту за гроші, які вже оподатковано. І пенсія моєї мами 2 тис грн. З чого логічно випливає, що всі решта «пенсійних податків» я і так справно виплачую, бо моя мама з голоду не помирає, на ліки їй вистачає і навіть на скромні делікатеси.

 

 

Князь Огін, http://konung-ogin.livejournal.com/1594279.html

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-12-2014 12:36 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100