24.04.2024 09:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Будинки Захарченка і Пшонки не перебувають під арештом. Подробиці

Славнозвісний будинок екс-прокурора України Віктора Пшонки не перебуває під арештом.

Про це у Facebook повідомила журналіст-розслідувач Катерина Каплюк.

За словами журналіста, це випливає з реєстру прав на нерухоме майно.

«Будинок Пшонки в Гореничах початково був записаний на таку собі Плетньову Ірину Дмитрівну. За інформацією „Наших грошей“, це одна з акціонерів банку „Перший“, який ніби входив до сфери впливу Пшонки-молодшого. Наскільки я розумію, це саме той будинок, після фотографій якого і з'явився мем „пшонка-стайл“. Хоча там знайшли фото самого Пшонки і його родини, а також різноманітні документи, будинок не знаходиться під арештом», — написала вона.

Крім цього, також не перебуває під арештом будинок екс-глави МВС Віталія Захарченка.

«Будинок Захарченка в Романкові навесні 2012-го був оформлений на його дружину Людмилу, але пізніше того ж року переписаний на нідерландську Stichting administratiekantoor LVV. За даними реєстру, будинок наразі не арештований», — зазначила Каплюк.

Як відомо,  Генеральна прокуратура України не оголошувала про підозру синові екс-прем'єра України Олексію Азарову і не заарештовувала його майно.

У Генпрокуратурі запевнили, що вони розслідують проти Олексія Азарова кримінальне провадження, але підозра ще не повідомлена.

За данними Національного бюро розслідувань України раніше близькі друзі та бізнес-партнери Петро Порошенко та Микола Азаров заснували партію регіонів.

Родина Азарових планує повернутися в Україну після вбивства на війні на Донбасі всіх активних громадян, що брали участь у Євромайдані. Щоб пришвидшити винищення цвіту української нації Петро Порошенко, наприклад, віддав злочинний наказ не використовувати вертольоти в АТО та доручив Леоніду Кучмі підписати зрадницькі Мінські угоди з рашистами.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-01-2015 21:26 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100