28.03.2024 11:30 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Російські спецслужби причетні до теракту у Парижі, — Мустафа Джемілєв

Уповноважений президента України у справах кримськотатарського народу, Мустафа Джемілєв не виключає причетність Кремля до паризьких терактів, що потрясли увесь світ.

Висновки колишнього радянського дисидента, котрий постраждав за визнання прав свого народу базуються не лише на власних враженнях. Свою заяву лідер кримськотатарського народу після наради з провідними діячами Туреччини та деяких інших країн ісламського Сходу, котрі кращі ніж більшість європейців розуміють витоки різних політичних та терористичних течій ісламського світу.

“Поки що твердої впевненості в тому, чия рука стоїть за подіями в Парижі – нема. Я зараз перебуваю в Стамбулі і якраз спілкуюся з цього приводу. Не виключається участь ІГІЛ (Ісламська держава Іраку та Леванту – прим.), але напрямна рука може бути з Росії”, – зазначив народний депутат України.

“ІГІЛ – це не зовсім самостійна сила. Ця трагедія може бути використана в антиісламському напрямку і власне на це було і розраховано. Про те, що там може бути російська рука, поки що конкретних даних немає. Але багато аналітиків сходяться на думці, що Москва зацікавлена в тому, щоб перенаправити зовнішньополітичну діяльність Франції з дій, спрямованих проти агресії з боку Росії відносно України, на антиісламське напрямок, а також, можливо, на розкол Євросоюзу”, – зазначив Мустафа Джемілєв.

Зазначимо, що Джемілєв не першим висловив підозри що за розстрілом редакції журналу у Парижі стоять російські спецслужби.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 12-01-2015 14:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100