24.04.2024 08:43 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Діти по 4500 гривень за кожного або судові тяжби за щасливе майбутнє

Інвестори будівництва намагаються передати дитячий садок в комунальну власність...

Перший сучасний дитячий садочок з басейнами, гірками, яскравими меблями та іншим облаштуванням за останнім словом техніки, який повинен бути  переданий в комунальну власність міста Ірпінь, мав би стати взірцем для інших будівельників як треба розвивати соціальну інфраструктуру.

Та сталось не так як бажалось. Будівельна ідилія п’ятьох власників переросла у сварку. Причиною стало небажання одного із співвласників із найменшою долею, передати садочок на баланс міста.

Жителі новобудов «Суворов»,  «Київський» та  «Янтарний», які сподівались отримати місце у державному дитячому садку, що поряд з їх домом, мають сюрприз у вигляді приватного закладу із щомісячною платою за одну дитину в розмірі 4500 гривень. Та замість того, щоб дізнаватись на яких підставах їх ошукали завдяки рекламним оголошенням при купівлі житла, покірно стали платити.

Частина співвласників цього дитячого садка, що розташувався в місті Ірпінь за адресою вул. Суворова, 1ш, неодноразово намагались вирішити питання передачі його до комунальної власності шляхом домовленостей, та все марно. Вирішити питання в судовому порядку, вони не мали можливості, адже в якийсь період виявили відсутність оригіналів документів, де і як їх шукати достовірно не знали.

Через деякий час, стало відомо, що дитячий садочок, все ж таки працює,  без згоди та відома інших співвласників.  І там можуть знаходитись оригінали зниклих документів. З’явилась надія на вирішення питання у судовому порядку.

На сьогодні, вирішенням спору займається Київський окружний адміністративний суд під головуванням судді  Балаклицького А.І.  Під час розгляду справи, з’явилося багато цікавих подробиць.

Виявляється, дитячий садок був захоплений та майбутнє його вже вирішене. Це відбулось тихо, по щурячому. За досить простою схемою розводу, Ігор Вишняков – один з керівників підприємства забудовника, приховуючи майбутні свої плани, запросив до будівництва садочка приватних інвесторів розповівши при цьому про свою благу мету — дати дітям шанс на щасливе майбутнє.

 

 

 

Після завершення будівництва та введення в експлуатацію, без відома інших співвласників будівлі, маючи у власності найменшу частку, Ігор Вишняков передав в оренду усю будівлю садочка підприємству, директором якого є його син. Відомо, що навіть були пошуки кредитора під заставу дитячого садка. Та тут йому стали на заваді інші співвласники.

Яким чином (відповідно до встановлених норм законодавства чи ні?) повідомляють відсутніх учасників по справі про призначення засідання на 2.01.15 року на 8:00 ранку, якщо попереднє відбувається 31.12.14 року о 9:00 ранку?

Відвід судді стороною відповідача, нічого не дав. Пошуки справедливості зайшли в глухий кут. А висвітлення процесу журналістами сильно дратує представника ТОВ «БГМ  ЛТД» . Тому під час судового процесу це дратування  переростає у потасовки.

 

 

 

 

Так само по тихому, ТОВ «БГМ ЛТД»  намагається позбавити права власності інших співвласників майна подаючи відповідні позови до суду.

Наскільки правосудно розглядатиметься ця та інші справи, нам ще належить дізнатись. А ось за відвідування дітьми садочку доводиться вже сьогодні розраховуватися не за державними цінами.

Маріна Ігнатенко, інтернет-видання «Наша версія»

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-01-2015 12:48 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100