20.04.2024 01:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Юрій Тимошенко з фронту Яценюка був на похороні, але його картка голосувала у парламенті. Подробиці. 3 фото

У Коломиї, 13 січня 2015 року ховали бійця Національної гвардії України Романа Фурика. Провести в останню путь Героя прийшло більше тисячі коломиян. Серед присутніх був народний депутат від «Народного фронту» Юрій Тимошенко.

Та в той же час у Верховній Раді відбувалось чергове засідання. Депутати, як зазвичай, вели популістські бесіди та розглядали важливі і не дуже законопроекти. Здавалось, великої біди в тому, що прикарпатський нардеп пропустив засідання парламенту через таку поважну причину, ніякої немає.

 

 

Юрій Тимошенко на похороні нацгвардійця Романа Фурика

 

 

 

Та це тільки на перший погляд. Адже, під час похорону його картка голосувала у системі «Рада». І підтвердженям цього можуть бути результати голосування на офіційному сайті Верховної Ради.

 

 

Натисніть, щоб збільшити

Зрозуміло, що бути одночасно в двох місцях народний обранець не міг. Тож стає очевидно, що Тимошенко віддав свою картку для голосування комусь із однопартійців, які й «кнопкодавили» у парламенті.

До слова, цього дня нардепи прийняли важливий «антиолігархічний» закон про акціонерні товариства. Завдяки цьому документу держава може взяти під контроль один зі своїх активів — компанію «Укрнафта». Та, з фракції «Народного фронту» чисельністю 82 депутати закон про обмеження апетитів Коломойського підтримали всього 13 депутатів. Серед тих, що не голосував за цей історичний документ і Юрій Тимошенко, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 15-01-2015 20:54 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100