29.03.2024 12:46 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваківщина. Менти побили журналістку Настю Станко та волонтера Костянтина Реуцького. 3 фото. Відео

 

 

Про це на своїй сторінці у Facebook написала сама Станко, повідомляє sprotiv.org.

Інцидент стався 29 січня 2015 року ввечері на посту ДАІ у Пісочині (за Харковом).

Зокрема, Станко розповіла, що разом з Реуцьким поверталася із зони АТО, де вони виконували редакційне завдання. На посту ДАІ їх зупинили правоохоронці, перевірили документи і захотіли оглянути автомобіль.

Реуцький під час перевірки заявив про те, що навіть в зоні АТО їх так не перевіряли. У свою чергу співробітники ДАІ захотіли подивитися ще й особисті речі журналістів. Коли волонтер дістав з сумки камеру GoPro, силовики, за словами Станко, почали намагатися забрати її, заламуючи руки Реуцькому.

«Його скрутили на харківському посту ДАІ екс-беркутівці, як ми розуміємо. Костю били, мене штовхнули. Били його, тому що він камеру GoPro витягнув. Потім її вкрали. Відібрали також карти пам’яті», — уточнила журналіст.

 

 

 

За її словами, побили волонтера екс-беркутівці, які відмовилися представитися. Однак Станко вдалося з’ясувати їхні прізвища: Рияко, Костюк і Гончаренко. Всі вони прапорщики міліції.

 

 

«Ось наші герої. При свідках б'ють журналістів, забирають обладнання. Відчувають себе абсолютно безкарними: кажуть, що за минулорічні київські подвиги їх ніхто так і не залучив, а за такі дрібниці і поготів не залучити», — сказав Реуцькій.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 30-01-2015 8:45 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100