20.04.2024 06:44 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Депутати-мільйонери отримали компенсацію за житло

 

263 народним депутатам виплатили компенсацію за оренду житла в Києві за грудень минулого року. Серед них є й мільйонери. Їм видали по 12 тис. грн. У підсумку з держбюджету витратили 3,1 млн грн.

«Ты должен отказаться от привычного быта. Переоформить все корпоративные права. Жить на зарплату, которая раньше составляла один чек в ресторане, — реагує на своїй інтернет-сторінці позафракційний Борис Філатов. Він — доларовий мільйонер, колишній заступник дніпропетровського губернатора мільярдера Ігоря Коломойського. — Мотаться с кучей охранников как идиот по всей стране за свой счет. Помо­гать армии, добровольцам, волонтерам, избирателям на округе. А потом за то, что ты живешь в дешевом номере с дурацким евроремонтом тебя об...срут на всю страну. Бл...дь, как хочется иногда все это бросить к еб...ням. И вернуться назад в прошлое».

— Нічого особливо толкового не можна зняти на виділені гроші, — розказує нардеп Сергій Каплін, який теж отримав компенсацію. — А відніміть ще 20 відсотків податку. Залишиться 8–9 тисяч, а долар сьогодні коштує 20 гривень. Ще мінус послуги рієлтора й оплату за останній місяць проживання. Тобто, за ці гроші треба знімати квартиру десь на окраїні Києва.

— У великих вимірах історії є 300 спартанців, які колись захистили еллінську цивілізацію від східного деспотизму. І є 300 наших депутатів, які все зробили навпаки, — говорить культуролог Вадим Скуратівський. — Моя реакція на все це трохи схожа, як десь у школі під час уроку вчителька чує в коридорі ненормативну лексику робітників. Кличе цих добродіїв до директора і каже: «Тут же діти, а ви таке говорите». А вони: "Нічого такого не було. На мою голову розпеченим свинцем капнув колега. Я йому кажу: «Іване Петровичу, я цього від тебе не чекав». От так і я можу сказати: я від них цього не чекав. Взагалі, це ганебний факт у ганебній історії українського парламентаризму.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-02-2015 21:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100