19.04.2024 01:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Стало відомо, хто і чому засвистав підхуйла Порошенка на Майдані. Фото

20 лютого 2015 року, під час вшанування на Майдані Незалежності пам'яті героїв Небесної сотні, скандуванням «Ганьба!» президента України Петра Порошенка зустріли прихильники всеукраїнського руху «Майдан-3».

Як повідомляє «Нація.інфо», один з координаторів руху, учасник бойових дій на Донбасі Микола Єременко заявив, що Порошенко до Майдану не має жодного відношення і «прийшов до влади на крові героїв».

«На нашу думку, він не має морального права в річницю кривавих подій лютого 2014 року лізти на сцену й піаритися на головній площі держави. Майдан постав задля зміни системи, а не під чергового пройдисвіта», — зазначив Єременко.

Активіст поцікавився, скільки можна знищувати українських бійців у котлах, при цьому на всю країну брехати, що «все під контролем».

«Може наш головнокомандувач нарешті визнати, що у нас війна, а не АТО? Може він сформувати адекватний Генштаб, що розробить сяку-таку подобу воєнного замислу, зрозумілу армії та суспільству?» — наголосив громадський діяч.

Він вважає, що Порошенко не піде на такі кроки, оскільки «у нього з Росією мир та тісна економічна співпраця».

«От тільки не зрозуміло, чому жертвами цих політичних ігрищ виступають чиїсь сини, чоловіки, батьки, брати? У будь-якого захисника Вітчизни мимоволі постане питання: чия ця держава? І так само легко знайдеться відповідь: Україна належить кільком десяткам олігархів, а народ – раби», — зазначив Єременко.

Активіст пояснив вчинок свого руху «Майдан-3».

«Порошенко повинен захищати Україну ззовні та зміцнювати її зсередини. А якщо не може, то нехай іде геть», — резюмував він, повідомляє sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-02-2015 9:02 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100