25.04.2024 19:09 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Хомутиннік та Коломойський поведуть на місцеві вибори проект покійного Кірпи

 

Новостворена депутатська група «Відродження» під співкерівництвом Віталія Хомутинніка найімовірніше пов'язана з партією «Відродження»  — створеним у 2004 році проектом тодішнього міністра транспорту Георгія Кірпи.

Про це йдеться у повідомленні руху «ЧЕСНО».

«Найімовірніше, партія „Відродження“, з якою тепер пов’язують свою діяльність члени новоствореної групи — це та партія, яку нині очолює екс-представником „Економічного розвитку“ Віктор Остапчук. Її створили в 2004 році і очолював партю тоді міністр транспорту Георгій Кірпа», — зазначають експерти.

Нинішній голова «Відродження» Віктор Остапчук став її головою в 2014 році.

В минулому нардеп очолював Південно-Західну залізницю. Торік на виборах перші номери партійного списку «Відродження» посіли представники транспортних підприємств та асоціацій.

Як відомо, у Верховній Раді зареєстровано нову депутатську групу «Відродження», яка виникла на базі розформованої у четвер групи «Економічний розвиток». До групи  увійшли 22 нардепи, співголовами групи «Відродження» обрано Віталія Хомутинніка, Віктора Бондар та Валерія Писаренка.

Віталій Хомутиннік, як  і Віктор Остапчук, був депутатом, який голосував за диктаторські закони 16 січня. Вони також є фігурантами антикорупційних розслідувань.

Як відомо, у 2014 році в Україні відбудуться місцеві вибори, повідомляє sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-03-2015 20:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100