29.03.2024 13:42 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Вночі міліція Авакова жорстоко побила громадського активіста Вадима Згаму

Вночі міліція Києва побила громадського активіста Вадима Згаму та його приятелів.

Близько четвертої ночі Вадим та двійко його друзів вийшли на вулицю Лютернаську, щоб вигуляти собаку. Варто наголосити, що двоє хлопців і дівчина були тверезі та не здійснювали ніяких дій, які порушували б громадський спокій. Буквально за хвилину до групи під’їхала патрульна машина міліції .

Не пояснюючи причин затримання, правоохоронці потягли Вадима до машини, а коли той став опиратися і питати, на якій підставі його арештують, хлопця кинули об землю – за словами постраждалого, від сили удару він не міг підвестись кілька хвилин.

Потім патрульні викликали по рації підмогу, і взялися за другого хлопця – за ним гнались, стріляючи в повітря. Обох кинули до автозаку, що під’їхав, зі словами “Доборовся, сука, за справедливість?”.
Михайлу інкримінували … напад на працівників міліції.

У Печерському РУВС Вадима Згаму допитували як свідка. Подзвонити адвокату не дозволяли, і тільки після заяви про голодування активіста відпустили.

Пізніше випустили і побитого Михайла. У юнака – гематоми на животі та спині і опухла щока.

Пригода трапилася близько четвертої ранку 16 березня 2015 року. На допомогу незаконно й абсурдно затриманим прибула група підтримки з активістів та журанлістів, повідомляє sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-03-2015 8:32 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100