28.03.2024 16:08 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Олесь Доній вважає «чесним» купити у регіонала квартиру в елітному комплексі дешевше від ринкових цін

Колишній народний депутат Олесь Доній пояснив за які гроші його мати придбала трикімнатну квартиру в елітному житловому комплексі «Альпійський» по вул. Протасів яр, 8 за 750 тис грн. Свій коментар Доній оприлюднив у мережі фейсбук.

«Щодо тієї квартири, що мати придбала у 2011 році, дуже правильне капітовкладання – купити неліквідну квартиру на першому поверсі у перспективному хоч і незаселеному будинку в 2011 році (тоді – по 5 тисяч гривень за метр квадратний. Це ціни звісно стосувалися лише “неліквіду” з точки зору забудовника-перших поверхів). Тепер туди вселяються круті тузи і перці, і квартири автоматично зростають у ціні. Тож за кілька років можна буде продати і буде дуже добрий прибуток-до речі, чесний і зі сплатою всіх податків. На прибуток можна буде ще і квартиру знову купити і буде досить велика сума на життя. Тож дуже правильна покупка. І чесна покупка до копійки», – повідомив Доній.

Стосовно походження грошей на придбання квартири Доній вказав, що «мати перед тим продала трьохкімнатну квартиру у тому ж Солом’янському районі та дачу в елітних Осокорках (а це все-спадок від діда-полковника артилерії)».

Також Доній вважає, що «автор інфи, здається, свідомо розкручує тему саме проти мене», на його думку це пов’язане з дискредитацією позиціїї екс-нардепа «по питанню вимоги продажу бізнесів Порошенка».

Нагадаємо, комплекс «Альпійський» збудувала компанія Івана Куровського, який у 2011 році входив до президентської партії регіонів Віктора Януковича. Вартість квадратного метра 5000 гривень у 2011 році відповідала $600, що було дешевше від ринкових цін у будь-яких новобудовах Києва.

Інформацію про придбання квартири матір’ю Донія проаналізував і оприлюднив сайт «Наші Гроші». Первісні дані про власників житла у «Альпійському» було оприлюднено на сайті проекту «Гарна хата», автором якого є Денис Бігус, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 17-03-2015 12:24 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100