20.04.2024 10:51 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Компроміси з Києвом більше неможливі, — заява рашистів Захарченка та Плотницького

У ЛДНР вважають, що українська влада порушила угоди вчорашніми постановами Ради.

У самопроголошених ДНР і ЛНР вважають, що після прийнятих напередодні у Верховній Раді документів про статус Донбасу, ніякі компроміси з Києвом більше неможливі. Про це йдеться в спільній заяві глав «республік» Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького.

Крім того, рашистські маріонетки Кремля перерахували порушення Києвом мінських угод. Так, на їхню думку, в документі Порошенка перераховані тільки прифронтові міста зони АТО, а не всі, визначені вересневими угодами.

Також, на думку рашистів, в закон про особливий статус внесені не узгоджені з ними поправки щодо виборів. «При цьому повністю проігноровані п. п. 4 і 12 Мінського Комплексу заходів від 12 лютого, які зобов'язують Київ обговорити та узгодити модальності і питання, що стосуються місцевих виборів, з представниками Донбасу», — йдеться в заяві.

Ще сепаратисти заявляють, що Київ порушив пункти мінських угод щодо термінів введення статусу Донбасу та поставили питання про миротворців в регіоні.

«Висновок очевидний: Київ не хоче миру. Він прагне насильством і економічною блокадою знищити Донбас», — резюмували глави ДНР і ЛНР.

17 березня 2015 року Рада визначила райони Донбасу з особливим порядком самоврядування, але відклала його введення до проведення в регіоні виборів за українським законодавством. Крім того, непідконтрольні території були визнані тимчасово окупованими. Київ при цьому поставив питання про введення миротворців у зону конфлікту.

У цей же день Захарченко заявив про намір захопити нові міста України.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 18-03-2015 19:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100