29.03.2024 10:01 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Терористи Коломойського під «Укрнафтою» побили нардепа та журналіста Мустафу Найєма

Під будівлею «Укрнафти», вхід до якої заблокували автоматники, побили народного депутата Мустафу Найєма, повідомляє sprotiv.org.

Як повідомив сам Найєм, на його прохання потрапити всередину будівлі заступник голови правління «Укрнафти» Віктор Захаров заявив, що не може цього дозволити, оскільки «проводяться роботи».

«Після того як сам Захаров пішов всередину будівлі, я пішов за ним. Біля вхідних дверей сталася сутичка між мною та людьми у камуфляжі. Один з  них — у цивільному – вдарив мене кілька разів. Потім били по ногах, відштовхуючи від дверей», — повідомив Найєм.

Він також зазначив, що просив дозволити переконатися, що  у приміщенні немає озброєних людей.

За словами Найєма, в отвір відчинених дверей було видно, що весь перший поверх  будівлі заповнений людьми з металевими щитами.

Відштохвнувши нардепа від входу до будівлі, люди у камуфляжі  закрили двері і не виходять на вулицю.

Після інциденту нардеп звернувся до працівників ППС, які перебувають на посту біля «Укрнафти» та виклав ситуацію. За словами Найєма, вони викликали міліцію, яка має прибути на місце події.

Під будівлю «Укрнафти», про блокування якого повідомлялося раніше, приїхала військова бронемашина.

Про це написав народний депутат Сергій Лещенко.

«Вхід у „Укрнафта“ (контрольний пакет — у держави) прямо зараз заблокований автоматниками. За воротами в'їзду стоїть військовий бронеавтомобіль», — написав він у Facebook.

У той же час депутат додав, що старший повідомив, що представляє батальйон «Дніпро-1». «Що тут робить батальйон територіальної оборони Дніпропетровської області, він відмовився відповісти», — написав Лещенко.

У той же час журналіст Севгіль Мусаєва-Боровик повідомила, що цю інформацію підтвердив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

«Не хотіла писати про це без офіційного підтвердження. Але Арсен Аваков це підтвердив. Дослівно: всередині таки є кілька людей за старим ще доконфліктним договором охорони (тобто мова про охорону Лазорко) Люди Коломойського — нуль + ДЗГ + зовнішній пост», — написала вона в Facebook.

19 березня 2015 року Верховна Рада підтримала в цілому урядовий законопроект № 2273 «Про внесення змін до закону України „Про акціонерні товариства“ (щодо виплати дивідендів акціонерним товариством)». Згідно з цим законом, держава отримала контроль над компанією «Укрнафта», 51% акцій якої належить НАК «Нафтогаз України», а 42% акцій належать структурам групи «Приват» олігарха Ігоря Коломойського.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 22-03-2015 22:43 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100