24.04.2024 08:28 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сину заступника генпрокурора Баганцю оголосили підозру

Натисніть, щоб збільшити

Колишньому керівнику управління столичної прокуратури Віталію Баганцю винесено підозру у здійсненні тиску на працівників правоохоронних органів.

Його дії кваліфіковані за ч. 2 ст. 343 Кримінального кодексу України, повідомив прокурор Києва Сергій Юлдашев, інформує прес-служба відомства.

За словами Юлдашева, у рамках кримінального провадження дали покази 11 співробітників прокуратури та 6 працівників міліції.

Прокурор Києва зазначив, що це безпрецедентний випадок, коли співробітники правоохоронних органів масово дають свідчення проти сина заступника генерального прокурора.

«І це свідчить тільки про одне: вони точно знають, що за ними правда, а значить і сила. І ніхто не зможе уникнути відповідальності за скоєння злочину. Навіть син впливового Олексія Баганця», — сказав Юлдашев.

«Вони повірили, що ми живемо в іншій країні, де немає місця безкарності мажорів. Саме тому всі ці правоохоронці сміливо і без коливань дали покази», — запевнив він.

19 березня 2015 року слідчий відділ прокуратури Києва за зверненням народних депутатів розпочав кримінальне провадження стосовно колишнього начальника управління прокуратури Києва Віталія Баганця за фактом вчинення ним особливо тяжкого злочину.

Встановлено, що за сприяння Віталія Баганця на території Києва нелегально працювало близько сотні гральних салонів та підпільних казино, зокрема, так звана мережа «БОСС».

Досудове розслідування триває.

Віталій Баганець – молодший син заступника генпрокурора Олексія Баганця. Він обіймає посаду начальника управління прокуратури Київської області.

 

За годину змі вже повідомили, що прокурора Києва люстрували.

Прокурора Києва Сергія Юлдашева згідно з законом про очищення влади звільнили з займаної посади.

Про це у своєму Facebook повідомила глава прес-центру столичної прокуратури Олена Яхно.

«З 11 березня в прокуратурі Києва розпочався другий етап люстрації. Сьогодні черга дійшла і до прокурора Києва Сергія Юлдашева. Він щойно попрощався з колективом», — написала вона, повідомляє Національне бюро розслідувань України.

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-03-2015 15:39 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100