17.04.2024 02:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Суд виправдав по-новому регіонала Ландіка у справі про побиття дівчини в луганському ресторані

Колишнього депутата Романа Ландіка, який жорстоко побив колишню модель Марію Коршунову в одному з ресторанів Луганська, виправдали, повідомляє sprotiv.org.

Рішення на користь екс-чиновника ухвалив Сватівський районний суд ще 4-го лютого 2015-го року, але про нього Марія Коршунова довідалася лише тепер.

У судовому документі йдеться про те, що при ухваленні вироку Ленінським районним судом Луганська 19-го січня 2012-го року була допущена помилка, яка вплинула на судовий вердикт.

«Так, згідно з вироком суду ОСОБА_1 (Роман Ландік) визнаний винним у вчиненні в ніч проти 4 липня 2011 року у клубі „Баккара“ м. Луганськ хуліганства — грубому порушенні громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю та пов'язане з опором громадянам, які припиняли хуліганські дії», — йдеться у рішенні суду у Сватовому.

Однак суд дійшов висновку, що після удару Коршунової Ландік, «перебуваючи у стані необхідної оборони, застосував силу до припинення її протиправних дій і наступного правомірного затримання та передачі Коршунової органам правопорядку як особи, що скоїла злочин».

На думку судді Сватівського районного суду, саме ця обставина не була взята до уваги. Тож суд вважає, що дії Ландіка не порушували громадський порядок із мотивів. У рішенні суду додається, що на засідання Коршунова і її захист не з'явились. "

Таким чином суддя скасував попереднє рішення, в якому Ландіка було засуджено умовно. Крім того, суд постановив взагалі закрити провадження у кримінальній справі за обвинуваченням екс-депутата у зв'язку з відсутністю кримінального правопорушення.

Нагадаємо, у ніч 4-го липня 2011-го року Роман Ландік жорстоко побив 20-річну Марію Коршунову у луганському ресторані «Баккара».

Інцидент почався на ґрунті невдалого флірту депутата з однією з відвідувачок, яка сиділа з подругами за одним зі столиків. Дуже скоро в інтернеті з'явилися відеозаписи з камер спостереження ресторану, у яких видно хто кого і як бив.

31-го жовтня стало відомо, що Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа Ландіка.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-04-2015 19:03 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100