28.03.2024 23:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Путін не зупиниться, поки «лінія розмежування» не досягне польського кордону

У Чехії відомий політик, колишній міністр закордонних справ, голова нині опозиційної правоцентристської партії TOP-09 Карел Шварценберг заявляє, що президент Росії Володимир Путін має на меті цілу Україну, а не тільки Донбас, повідомляє sprotiv.org.

Як передає Радіо Свобода, на думку Шварценберга, через це Путіна не зупинять Мінські домовленості, і є тільки питанням часу, коли проросійські сепаратисти на сході України рушать на Маріуполь.

«Адже Путін не дурний. Він не втягається до такого великого конфлікту, що негативно впливає на економічний розвиток та ізолює Росію, тільки заради застарілої промисловості Донецька чи кількох українських сіл», – наголосив чеський політик під час дебатів у парламенті країни щодо проблем європейської безпеки.

«А тому будуть нові переговори, буде «Мінськ-3», «Мінськ-4», «Мінськ-5» і «Мінськ-6», доки лінія розмежування не буде відповідати польсько-українському кордонові, принаймні тоді настане на хвилю спокій, але тільки на хвилю. Так буде вирішене питання з Україною», – вважає він.

На думку Шварценберга, довгострокова мета Путіна – це поновлення російської імперії.

На президентських виборах у Чехії 2013 року Карел Шварценберг програв нинішньому президентові Мілошу Земанові, який має проросійські погляди.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-04-2015 8:44 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100