23.04.2024 12:29 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

У Авакова злили терористам ДНР персональні дані бійців батальйону Шахтарськ (Торнадо)

Це фото Дениса Малихіна тепер у картотеці російських окупантів

20 квітня 2015 року у мережу Інтернет потрапили списки бійців батальону «Шахтарськ», який зараз називається «Торнадо».

Про це написав один із бійців Денис Малихін на прізвисько «Шейк» на своїй сторінці у Facebook, повідомляє sprotiv.org.

За його словами, це явний злив інформації з архівів МВС.

«Ні, ну це вже край!!! Я чекав багато, але такого... Не знаю, за що ми стояли на Майдані, але не за такий ніж в спину точно. Вчора в мережі попали списки учасників батальону „Шахтарськ“, нині „Торнадо“. Причому — то був явний злив з архівів МВС, там явно щур і не один. Я вже не можу мовчати», — зазначає Малихін.

Він обурений тим, що після горнила війни в Іловайську та інших гарячих точок доводиться пережити ще й таку зраду.

«Минулим літом я пройшов з багатьма ціми хлопцями гарячі точки, включаючи присловутий Іловайськ, а тепер мало того, що це все забулося — в Нацгвардії я, наприклад, знову став звичайним солдатом, не зважаючи на те, що маю вищу освіту та притендую хоч на якесь підвищення, після того, де був, рівно, як і більшість хлопців, так нас іще якась мерзота тупо злила ворогу!!! З адресами, телефонами та фото», — додав боєць.

Він зазначає, що фотографії, які опинилися в мережі, хлопцям не давали особисто, їх робили у відділку на посвідчення.

«Це архівні картки МВС», — додав Малихін. Також він повідомив, що всі ці картки тепер опубліковані на сайті ДНР. Боєць зазначає, що вчора йому вже погрожували — телефонували з Москви з номеру на +7.

«Я нікого зараз не хочу підозрювати, але більшість фото, що подані на сайті ДНР робилися в УВД. Тобто витік міг бути лише з архівів. Я нікого зараз конкретно не підозрюю — тут багато варіантів — могли взломати систему, міг бути щур у відділку, могла бути халатність. Хай це покаже розслідування. Але воно повинно бути зроблене! Переховуватися ні я, ні мої рідні не будуть, бо ми патріоти і від усякої мерзоти ховатися не збираємося. Поки що так», — додав він у коментарі iPress.ua.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 21-04-2015 15:05 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100