29.03.2024 11:10 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Мафіозі Корбан вирішив врятуватися від кримінальних справ у Раді

Екс-заступник голови Дніпропетровської обласної держадміністрації Геннадій Корбан збирається балотуватися в депутати Верховної Ради.

Про це він написав на своїй Facebook-сторінці.

«Я вирішив йти в політику. Рішення цілком усвідомлене, остаточне і — як кажуть — оскарженню не підлягає. Буду боротися за мандат народного депутата України у виборчому окрузі № 205 Чернігівської області», — повідомив Корбан.

«В Адміністрації Президента мені запропонували обмін: якщо я припиняю критикувати владу, якщо я зраджую товаришів у боротьбі, якщо я на час виїжджаю з України — проти мене особисто закривають кримінальні справи і я зможу спокійно „вирішувати питання“. Ті самі кримінальні справи, де мене фактично звинувачують у тому, що я боровся з корупціонерами, сепаратистами і зрадниками України з перевищенням своїх повноважень», — зазначив він.

«Я буду висуватися на Чернігівщині. Але це не означає, що я залишаю Дніпро. Це означає, що я хочу змін не в одній області, а по всій Україні, в кожному будинку», — додав Корбан.

Як відомо, 27 листопада 2014 року повідомлялося, що Корбана допитали в ГПУ у трьох справах, одна з яких стосується конфлікту з главою Держземагентства Сергієм Рудиком, дві інших — з дніпропетровським прокурором Романом Федиком.

Крім того, Корбан пов'язаний зі справою про зникнення Олександра Величка — директора департаменту корпоративних прав та правового забезпечення Дніпропетровської міськради.

25 лютого близько 12:00 Величко повідомив, що його викликав до себе заступник дніпропетровського губернатора Ігоря Коломойського Геннадій Корбан.

Після прибуття Величка в обладміністрацію зв'язок з ним зник.

Пізніше в інтернеті з'явилося відеозвернення Величка, у якому він звинувачує Корбана у своєму викраденні.

Однак існує й інше відео, на якому Величко каже, що влаштував своє викрадення сам.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-04-2015 22:13 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100