20.04.2024 02:31 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Журналісти довели, що в Лісниках земля заступника Авакова Сергія Чеботаря. Документ. Відео

Земля й будинку в Лісниках, від яких відхрещується заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар, все-таки належить йому.

Про це написав у своєму ФБ журналіст Денис Бігус, наводячи відповідні документи, повідомляє sprotiv.org.

«Держакти на нерухомість зовсім однозначно підтверджують — земля під будинком у Лісниках (та й самі будинки! будинки, він там не один) оформлені на дочку заступника міністра внутрішніх справ — Сергія Чоботаря:  Землю дочці, до речі, подарували», — повідомив Бігус.

Згідно з документами, які оприлюднили в програмі Наші Гроші на каналі ZIK, земля записана на Оксану Сергіївну Чеботар.

Крім того, за словами Бігуса, встановлено одного з нападників на знімальну групу, коли та готувала сюжет 28 квітня.

«Він (нападник – ред.) теж чітко й прямо пов'язаний із Чоботарями. Документарно», — додав Бігус.

При цьому у повідомленні телеканалу відзначають, що документи показали начальнику Чоботаря – міністру внутрішніх справ Арсену Авакову.

«Але міністр зробив вигляд, що не почув і навіть не побачив ні журналіста, ні документів», — відзначили в повідомленні каналу.

Як відомо, біля цього будинку невідомі молодики двічі напали на знімальну групу каналу «ЗІК», побили оператора, відібрали камеру та відеореєстратор. Під час зйомок на територію садиби заїжджала біла Toyota Camry з номерами 5555, яка, за словами Бігуса, належить дружині Чеботаря.

У свою чергу сам Чеботар ввечері на сайті МВС розповсюдив брехливе повідомлення про те, що не має відношення до цього будинку, а всі, хто стверджують протилежне, намагаються «дискредитувати команду міністерства, що взяла жорсткий курс на боротьбу з корупціонерами».

Будинок у селі Лісники незаконно побудований у заповідній лісовій зоні.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 5-05-2015 20:35 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100