24.04.2024 03:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Подробиці побиття і катування неповнолітньої дитини перевертнями Авакова

Згадайте анекдот про невістку та іі свитку. Але коли таке відбувається безпосередньо з вами, вам буде не до сміху.

Наразі мова про одного з «фігурантів» гучноі справи на АЗС. Це хлопець, Микола, якому у лютому цього року виповнилося лише 17. Навчається у киівській гімназіі, в 11 класі. Дитину забрали вночі, з дому, з постілі. Провели ретельний обшук квартири, нічого не знайшли. Батькам пояснили, що забирають у відділок щоб задати декілька питань по справі нападу на АЗС. Бо як з'ясувалося, один з дописувачів, з яким Микола познайомився на сторінках мережі ВК, звернувся з проханням допомогти знайти і зняти помешкання в Києві.

У відділку почалося те, на що ніхто, ні Микола, ні батьки не очікували...Хлопця били битою і палицями, катували, вимушуючи підписати зізнання в причетності до террористичного угрупування, яке буцім то планувало терракт на 1 травня, і яке причетно до гучних вбивств — Калашнікова і Бузини!

Все відбувалося у кращих традиціях беркутовських допитів. Паралельно з'являється «офіційне повідомлення МВС», де з хлопця вже зробили вбивцю і мерзотника.

Далі ще цікавіше! По одній з БАГАТЬОХ! «офіційних версій», деякі «журналісти» розповсюдили інформацію, що коли хлопця переслідували після скоєння злочину, він однією рукою відстрілювався з автомату,одночасно розмовляв по мобілці і в той же час щось писав в інтернет! А тепер спробуйте все це уявити?! Не виходить? У мене теж! Але хлопця вже приписали до злодіів і скоєння вбивства...

І якось «невдобно» спростовувати цю бредятину, бо тоді і все інше виглядатиме сумнівно. Що ж робити? А все дуже просто! Дитину закривають на 2 місяці у СІЗО «за підозрою». Незважаючи на той факт, що його навіть близько не було на місці злочину! На часі батьки Миколи лише домоглися подати апелляційну скаргу що до побиття і катування іхньоі неповнолітньоі дитини. Все!

А тепер уявіть собі весь цей жах, якщоб це стосувалося особисто вас чи ваших дітей! Страшне відчуття беспорадності, відчаю і усвідомлення що ніякого ЗАКОНУ не існує!!! Що ти залишаєшся сам на сам зі своєю бідою перед «ментовським беспрєдєлом»!

Надія лише на те, що знайдуться небайдужі люди, які почують і підтримають. Що піднімуть галас з вимогою правдивоі інформаціі. Бо правда і розголос, це єдине що діє, чого найбільше бояться ті, хто творить своі справи і беззаконня «по-тихому», за закритими щільно дверима.

Наталія Саданенко, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 9-05-2015 22:52 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100