19.04.2024 21:00 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чому Путін вимагає ліквідувати добровольчі батальйони

На фото бійці батальйону ОУН. Натисніть, щоб збільшити

Зараз навколо добровольчих батальйонів знову розгорнулася інформаційна кампанія. Тож для чого це роблять та чому влада не самоочищається? Про це розповідає Віктор Галич, голова асоціації фермерів і приватних землевласників Полтавської області.

Говорить, в Україні корупція стала ще вищою, ніж до Революції гідності.

"Сьогодні дзвонив хлопцям у зону АТО. Ситуація критична. Зараз просто на війні чиновники різних мастей заробляють гроші. І в той же час знову гинуть наші патріоти, гинуть ті, хто прагне збудувати не корумповану, цивілізовану державу. Враження, що патріотів України просто «зливають».

«Але ж українська армія зараз це 230 тис. бійців, плюс 95 тис. обслуговуючого персоналу, а ще врахуйте 35 тис. співробітників СБУ, 30 тис. Нацгвардії та 250 тис. співробітників МВС. А ще ж не забуваймо про тисячні контигенти воєнізованих охоронних формувань. Це все люди, які мають військовий вишкіл, вміють користуватись зброєю, розуміють військову дисципліну. На передовій же учасники Майдану, вчорашні студенти або менеджери та ще й із застарілим озброєнням. Чому так? Бо це люди, яких влада просто боїться за їхній патріотизм» — говорить Галич.

«Чого Путін вимагає ліквідувати добровольчі батальйони? Бо розуміє, що там патріоти, котрі не відступлять ні на крок і не віддадуть Кремлю ні метра української території.

Але теперішній владі патріоти не потрібні. Вони не даватимуть розквітати корупції та казнокрадству».

Пояснює, очистити владу дуже просто. Потрібно законодавчо закріпити військовий конкурс на посади у держслужбі.

«Претендуєш на невелику посаду– відслужи 3 місяці, посада середнього рівня – 6 місяців, хочеш отримати високу посаду– відслужи рік. Тоді все стане на свої місця. .

І якість претендентів буде вища, і кандидатів на посади поменшає, і корупція врази знизиться. Бо люди, котрі пройдуть через солдатське братство, через зону АТО, матеріальні цінності та збагачення вже не сприйматимуть як панацею свого буття».

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 11-05-2015 8:38 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100