28.03.2024 21:32 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Сєпари повипорювали животи хлопцям й порозвішували кишки на деревах для залякування. 18+

У ЗМІ часто з’являються новини про те, що українські солдати зловживають алкоголем, повідомляє sprotiv.org.

Проте іноді погана звичка пояснюється тим, що солдат не справляється з тим, що пережив на війні. Наприклад, айдарівець Богдан Барінов місяць безпробудно пив, щоб забути про те, як збирав нутрощі і відрізані частини тіла своїх побратимів, розчленованих бойовиками.

В Щасті був організований телеміст, в якому брали участь українські військові, розповідаючи про пережиті ними події в ході війни на Донбасі. Один із учасників – резервіст батальйону «Айдар» Богдан Барінов на прізвисько Бодя Бєшєнний (на фото в темних окулярах).

Він розповів, як після загибелі групи «Грізлі» пішов на переговори з бойовиками, щоб домовитися з ними про передачу тіл вбитих бійців – 200-х. Переговори проходили в напруженій атмосфері: кілька разів бійця навіть хотіли розстріляти. Проте врешті-решт Моторола зжалився і дозволив забрати тіла. Барінова пройняв жах від побаченого.

«Я збирав руки, голови хлопців, які ще кілька днів тому зі мною розмовляли. Був залитий їхньою кров’ю. Я зібрав до купи 24 чоловіка. Думав, що не зможу це витримати. Сєпари повипорювали животи хлопцям й порозвішували кишки на деревах для залякування. Я це все складав у мішки», — розповів боєць з тремтінням на губах.

Бійці, які служать разом з Баріновим підтверджують його слова і кажуть, що гадали, що він втратить розум після пережитого. Він місяць просто безпробудно пив, щоб забути про це, кажуть вони.

Після цього всього Барінова забрали з штату і відправили в резерв. Просто піти з армії він не може, бо вважатимуть за дезертира. Проте в його історії, за словами працівника Інституту практичної політики Богдани Бадих, вражає не тільки жорстокісіть бойовиків, а й жорстокість бюрократичної системи стосовно таких резервістів, як Бодя Бєшєнний.

«Грошей він ніяких не отримує, бо в резерві. За рік нарахували 15 тис. грн. Зараз він знаходиться в Щасті…. Сподіваюсь, ця ситуація набере розголосу, Богдана перестануть футболити, як той м’ячик і він зможе нарешті все оформити», — сказала політолог.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 13-05-2015 7:42 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100