18.04.2024 22:19 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Аваков та Чеботар вирішили посадити журналістів, які викрили корупцію у МВС. Порушено кримінальну справу. Подробиці

Депутат БПП Ольга Червакова повідомляє, що Обухівський райвідділ міліції порушив кримінальну справу за фактом «втручання в приватне життя» Варвари Чеботар – доньки екс-заступника глави МВС.

Про це вона написала на своїй Facebook-сторінці, повідомляє sprotiv.org.

«Обухівський райвідділ міліції порушив кримінальну справу за фактом „втручання в приватне життя“ Варвари Чеботар. Це дочка одіозного заступника Авакова, біля будинку якої в селищі Лісниках було здійснено напад на знімальну групу телеканалу ZIK. Пані Чеботар звернулася до міліції, яка порушила кримінальну справу», — зазначила Червакова.

«Журналістам почали приходити повістки. Їх викликають на допити, поки що — як свідків.  Редакція в шоці. Навіть за часів Януковича за викриття махінацій чиновників проти журналістів не порушували кримінальних справ», — додала вона.

«Винесемо це питання на Комітет (з питань свободи слова та інформаційної політики). Треба розібратися, чи не є ця „примара втручання“ тиском на журналістів і залякуванням редакції», — повідомила депутат.

Як відомо, Чеботар подав у відставку і був звільнений після скандалу: біля його будинку в селі Лісники напали на знімальну групу телеканалу ZIK.

Як стверджують журналісти, нападниками виявились зять Чеботря Олег Поліщук та його бізнес-патнер Сергій Гаврилко.

Окрым того, ще у 2014 році повідомлялося про причетність Чеботаря до корупційних схем.

13 травня2015 року у Верховній Раді група народних депутатів зареєструвала проект постанови про звільнення голови МВС Арсена Авакова через скандал із Чеботарем.

І вони хочуть відставки Авакова навіть попри відставку його заступника Чеботаря.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 19-05-2015 9:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100