19.04.2024 14:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Загибла прес-секретарка терориста Мозгового виявилася дружиною бійця «Айдару». Фото

Боєць батальйону «Айдар» Юрій Асєєв підтвердив, що його дружина Анна загинула у авто разом із командиром терористичної бригади «Призрак» ЛНР Олексієм Мозговим.

Про це Аcєєв написав у соцмережі, повідомляє sprotiv.org.

«Всі, хто знав Анну... Так, загинула. Так, вона була з Мозковим. Так, вона матір'ю трьох дітей.

Все одно вона була хорошою дружиною і матір'ю... Ось як ріже сім'ї ЦЯ ВІЙНА!.. Усіх, хто через незнання або відверту укровату брякне що-небудь недобре, дезінтегрую...», — написав військовий ЗСУ.

Крім терориста Мозгового то Асєєвої загинули водій та охоронці – загалом п’ять осіб.

Але в той же час під обстріл потрапили і два цивільних автомобіля.

«Фольксваген Транспортер» цивільний, і ВАЗ — 2104, водій помер у Перевальської міськлікарні, пасажир загинула на місці події», — розповів Леонід Ткаченко, який себе називає «начальник слідчого відділу Генпрокуратури ЛНР».

Загиблий у лікарні водій та пасажирка, яка померла на місці від отриманих поранень, були в шлюбі. Жінка була на останньому строці вагітності.

В адміністрації президента України Петра Порошенка пов’язують вбивство із міжусобною боротьбою між бандитами на окупованих територіях Луганщини.

Нардеп Ігор Мосійчук стверджує, що Мозгового вбили українські партизани, яких він знає особисто.

Проросійський бандит Олексій Мозговий їхав із Алчевська в Луганськ. Однак на трасі Перевальськ–Луганськ, яка добре проглядається, невідомі підірвали міну, обстрілявши на додачу джип Мозгового з кулеметів.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 25-05-2015 7:50 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100