28.03.2024 12:55 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Генпрокуратура Шокіна по-новому гальмує розслідування кримінальної справи щодо Табачника

Міністерство освіти і науки України заперечує заяву заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури України Горбатюка С. В. щодо поганої співпраці ГПУ і МОН щодо розслідування діяльності колишнього міністра Дмитра Табачника.

Про це повідомляє прес-служба МОН.

«6 листопада 2014 року слідчим з особливо важливих справ ГПУ, юристом 1 класу Альохіним А. І. був складений протокол тимчасового доступу до речей і документів, який зафіксував факт вилучення в Міністерстві та долучення до матеріалів досудового розслідування, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 42014100000000239 від 17.03.2014, ряду документів, що стосуються майнових питань (зокрема, питань оренди та приватизації окремих об'єктів нерухомого майна). Вилучено 32 документи на 185 аркушах», — йдеться в повідомленні.

У Міносвіти зазначають, що представники ГПУ отримали необхідну доказову базу, яка була в МОН, ще в листопаді 2014 року.

«Всю наявну документацію на виконання вимог постанови слідчого судді Міністерством було надано добровільно і без зволікань. Під час доступу до речей і документів зауважень з боку слідчого на адресу МОН або його працівників не надходило... Міністерство, починаючи з березня 2014 року, неодноразово ініціювало розслідування діяльності Дмитра Табачника, звертаючись до ГПУ, СБУ і МВС, і надаючи всі необхідні документи в межах компетенції», — повідомляє прес-служба.

15 травня 2015 року «Укрінформ» опублікував інтерв'ю Горбатюка, в якому той заявив, що слідство не отримує допомогти в Міносвіти, яка могла б допомогти з'ясувати найбільші порушення, зокрема при витрачання держкоштів під час головування у відомстві Табачника, повідомляє sprotiv.org.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 26-05-2015 20:15 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100