28.03.2024 17:02 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Рівненські «беркутівці» намагалися викрасти по-новому українського патріота у Тернополі. Відео

Рівненські міліціонери у супроводі колишніх бійців спецпідрозділу «Беркут» намагалися викрасти активіста «Правого сектору» у Тернополі.

«Міліцейсько-суддівське свавілля набирає обертів, — йдеться у повідомленні «Правого сектору». — За ухвалою слідчого судді із суду міста Рівного Головчака М.М., до Тернополя прибула озброєна група «Беркуту» (це не обмовка, саме так вони представилися)… Пси системи без погонів та посвідчень приїхали на вулицю Білецьку затримувати активіста «Правого сектора». Не маючи жодних законних підстав, цей давно неіснуючий підрозділ з автоматами спробував викрасти патріота…

«Беркутівській» банді це вдалося в іншому місті Тернопільщини – Кременці. Був викрадений член «Народної ради» – Віталій Ващенко, котрого при затриманні сильно побили.

Система знищення свідомих українців набирає обертів і вже поставлена на конвеєр. Нейтралізуються саме ті люди, які можуть заважати прямій окупації України військами швайнфюрера Путіна. Гнойна мусорська братва з радістю виконує накази кримінального авторитета Авакяна.

Цікаво звучить і посада слідчого, за чиїм поданням постановлялась судова ухвала – «старший слідчий відділу розслідування особливо важливих справ та злочинів, учинених організованими групами і злочинними організаціями.

Це легальні патріотичні організації тепер злочинці? Вочевидь, саме для таких Аваков придумав указаний відділ", говориться у заяві.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 29-05-2015 7:21 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100