19.04.2024 12:25 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Коломойський та Ярема очолили рейтинг ворогів свободи слова в Україні

Екс-генпрокурор отримав новмінацію за бездіяльність в розслідуванні злочинів, зокрема проти журналістів. А Коломойському пригадали матюки на адресу журналіста Андрушка, повідомляє sprotiv.org.

Друге і третє місце антирейтингу свободи слова розділили ще один олігарх Дмитро Фірташ, та екс-генпрокурор Махніцький.

А в десятку ворогів преси увійшли також олігарх і медіавласник Рінат Ахметов — за цензуру і джинсу в ЗМІ власного холдингу «Медіа Група Україна».

Серед десяти найбільших ворогів ЗМІ є і екс-заступник міністра внутрішніх справ Сергій Чеботар — за побиття в березні 2015 року журналістів програми розслідувань «Наші гроші» (телеканал «ЗІК») біля маєтку, який, за розслідуваннями ЗМІ, належить Чеботарю.

Міністр внутрішніх справ Арсен Аваков потрапив у перелік за систематичну бездіяльність у розслідуванні побиття журналістів, у тому числі під час зіткнень з силовиками на Майдані.

У топ-10 можна знайти і екс-народного депутата від ВО «Свобода» Ігоря Мірошниченка — за побиття в.о. генерального директора НТКУ Олександра Пантелеймонова в березні 2014 року

Також у переліку є «днрівці», «лнрівці», колаборанти і російські спецслужби у Криму.

Список складали Інститут масової інформації та Незалежна медіа-профспілка України, опитуючи представників преси.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 7-06-2015 14:58 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100