28.03.2024 14:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Наливайченко кидає виклик Порошенку — Лещенко

Так вважає і про це пише депутат БПП Сергій Лещенко у своєму Фейсбуці, повідомляє sprotiv.org.

«Вражений манипулятивністю запису Markian Lubkivskyi, який більше би пасував інтернет-боту, а не речнику спецслужби держави, яка перебуває в стані війни. Цим записом пан Лубківський (читай — пан Наливайченко) кидає виклик Порошенко. Бо зрозуміло, що скасування візиту глави СБУ до Вашингтона могло відбутися лише за вказівкою президента. Такі рішення не приймаються ніким іншим, окрім як безпосереднім начальником Наливайченка.

А тепер по суті. Пан Наливайченко в п»ятницю заявив, що співвласником компанії БРСМ став один із колишніх заступників генпрокурора. Очевидно, що такі твердження треба підтверджувати слідству, щоб не перетворюватися на другого Ляшка. І щоб не було, як з заявами Наливайченка, який розповідав, що Сурков командував снайперами на Майдані — хоча потім стало відомо, що Сурков прилетів до Києва через 5 годин після останнього вбиства.

Щодо Ваших, пане Лубківський, тверджень про те, що пан Наливайченко збирався навести докази агресії Росії на території України — Ви не знущаєтеся? Боюсь Вас розчарувати, але в США це відомо всім — тому що саме від Америки отримує інформацію СБУ.

Ну і особливо потішив Ваш сум в словах «Не відбудеться і дискусії (за участі Наливайченка) про те, як подолати корупцію в Україні...» Пан Наливайченко має не дискусію на цю тему вести, а задіювати Управління К СБУ, яке перебуває в його підпорядкуванні.

А ще пану Наливайченку краще менше діяти в інтересах Фірташа, якщо його вже так цікавить боротьба з корупцією. Тому не здивуюся, якщо скасування поїздки Наливайченка — складова іншого процесу — «дефірташизації» влади в Україні", — пише депутат БПП Сергій Лещенко.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-06-2015 17:01 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100