25.04.2024 04:47 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Блог депутата Тетяни Чорновол на «Українській правді» веде «літературний негр» Микола Ляхович?

Український журналіст Володимир Бойко стверджує, що блог депутата Тетяни Чорновол на «Українській правді» веде «літературний негр». Про це він написав на своїй сторінці в Facebook, повідомляє sprotiv.org.

З його слів, депутат пропонує гроші за компроматні тексти на Олександра Онищенка та Едуарда Ставицького.

«До речі, а хто це пише в блозі «Української правди» під псевдонімом «Тетяна Чорновол»? Я чому питаю: зараз народна депутатка Т.Чорновол бігає по журналістах і пропонує гроші за те, що вона буде надсилати від Пашинського компромат на Онищенка-Кадирова й Ставицького (Пашинський з Аваковим намагаються віджати в цих високих достойників їх нафтогазовий бізнес), а журналіст буде своїми словами описувати фактаж і розміщувати на «Українській правді» та в «Лівому березі» від імені Чорновол.
Наскільки я знаю, всі відмовились. Як раптом два дні поспіль Тетяна Миколаївна радує читачів своїми новими опусами.
Минулого року за неї писав і вів її фейсбук-сторінку Микола Ляхович, якому за це платили українські платники податків – Тетяна влаштувала Ляховича на роботу в Секретаріат Кабміну. Але оскільки він згодом полаявся з її водієм (саме так – народна героїня давно вже сама не тільки не ходить, але й не їздить), то Ляховича Таня перевела в Міністерство молоді та спорту керувати відділом. І через те тепер залишилась без «літературного негра», який би писав від її імені.
Я це до чого питаю – мені цікаво, скільки Таня за це платить виконавцеві. Бо я достеменно знаю, скільки вона бере з замовників, тож хочу порахувати, які суми народна депутатка приховує від оподаткування», — пише Володимир Бойко.

Водночас начальник відділу національно-патріотичного виховання міністерства молоді та спорту Микола Ляхович спростовує звинувачення журналіста Володимира Бойка у веденні якого-небудь аккаунта або персональної сторінки депутата Верховної Ради Тетяни Чорновол. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

Він також заперечує твердження Бойко в тому, що коли-небудь працював у Секретаріаті Кабміну.

«Агенція таки подала спростування, на поширений нею раніше нахабний за розмахом, і примітивний за суттю наклеп збоченця, який замість того щоб піти в армію і воювати за звільнення свого рідного міста Донецька, воює з вдовами і сиротами своїх загиблих земляків, які полягли в бою за свободу. — з Тетяною Чорновол», — вїдливо пише Ляхович.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 20-06-2015 14:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100