29.03.2024 13:20 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

5 тисяч захистників України проводять марш у центрі Києва. 2 фото. Пряма трансляція

 

Близько 5 тисяч захистників України в даний момент проводить в центрі Києва свій марш, на якому вимагають звільнити політв'язнів, розірвати Мінські домовленності і звільнити окуповані території на Сході України, повідомляє sprotiv.org.

Участь в марші беруть активісти «Правого сектора» ГО, «Січ», бійці добровольчих батальонів «Азов», «Крим», «Айдар» та розформованого «Торнадо».

Вони пройшлись маршем від Майдану Незалежності до вулиці Інститутської. Звідти вирушили до Маріїнського парку та Верховної ради.

Далі колона має спуститися по вулиці Грушевського до Європейської площі.

Крім традиційних націоналістичних гасел учасники також скандують «Революція», «Хунта прийде — порядок наведе», «Слава Київській Русі, Новоросійськ — сосі»

— Ми вимагаємо звільнити патріотів, які затримав режим Порошенка по надуманих звинуваченнях. Вони знищують українських патріотів на фронтах і прикриваються Мінськими домовленостями. Ми вимагаємо негайно розпочати наступ на терористів, інакше ми ніколи не поборемо їх", — заявив журналістам Андрій Білецький, командир полку «Азов».

На час маршу центр Києва охороняє до тисячі міліціонерів, кілька автобусів перекрили в'їзд до лігва проросійського диктатора Порошенка. Також силовики чергують біля Верховної ради і Кабміну.

Поки ніяких інцендентів поки не зафіксовано. Через перекриття вулиці Грушевського паралізований рух у центрі Києва.

 

 

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 3-07-2015 19:30 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100