19.04.2024 17:40 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Телеканал 1+1 Коломойського має українських глядачів за бидло. 2 фото

Телеканал 1+1 продовжує мати українських глядачів за бидло, повідомляє sprotiv.org.

У російському серіалі «Скліфосовський», який крутять на цьому каналі, регулярно трапляються російські «правоохоронці». І хоч російську символіку їм частково замилюють, вони від того не перестають бути російськими.

Нещодавно на 1+1 крутили фільм «Віолєтта із Атамановкі», з російськими ментами та вояками та аналогічним частковим замилюванням російської символіки.

 

 

Також на цьому каналі регулярно крутять «Сватів» та «Шість кадрів» з рашистом Добронравовим, котрий не тільки підтримав окупацію Криму, а й брав активну участь у побитті українських активістів. Крім того, у «Сватах» також трапляються російські менти.

Нагадаємо, що закон забороняє показ фільмів, які містять «популяризацію або пропаганду органів держави-агресора та їхніх окремих дій, що створюють позитивний образ працівників держави-агресора», «серед позитивних героїв фільму є співробітники (у тому числі колишні або позаштатні) органів держави-агресора», «сюжет фільму безпосередньо або опосередковано пов’язаний з діяльністю органів держави-агресора».

Тимчасом канал 1+1 та особисто гендиректор каналу @Александр Ткаченко роблять гучні лицемірні заяви про буцімто відмову від раша-фільмів.

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення, ДержКіно України, невже замилювання шевронів на рашистських ментах і вояках так замилює вам очі, що ви не бачите порушення закону?

Суспільство так довго чекало на закон про заборону рашистських фільмів не для того, щоб цей закон тупо ігнорували. Вимагаємо покарати усіх порушників!

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 6-07-2015 21:20 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , ,

Читайте по темі

Комментарии запрещены.

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100