20.04.2024 03:52 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Чому Порошенко не хоче чіпати Януковича?

Інтерпол 21 липня 2015 року припинив розшук колишнього президента Віктора Януковича. Зробив це після звернення адвокатів. Ті вважають, що переслідування є політично вмотивованим. Екс-президента оголосили в розшук 12 січня 2015 року.

— За цим приховано значно більше, ніж просто слово «зрада», — каже Сергій Лещенко з «Блоку Петра Порошенка». — Проблема в тому, що перебування в розшуку по лінії Інтерполу, за законом, є обов'язковою умовою для початку заочного засудження Януковича. І те, що сталося — це удар у спину всім українцям, що прагнуть правосуддя у справі Майдану та розграбування державного бюджету.

Президент Петро Порошенко не хоче чіпати Віктора Януковича, вважає політолог Андрій Золотарьов:

— Він розуміє, що може опинитися в такій же ситуації. Тому не налаштований створювати прецедент. Бо з ним може вийти набагато гірше, йому може не лишитися часу навіть добратися до аеропорту.

Петро Порошенко працював міністром в уряді Януковича-Азарова. Чужу людину туди ніколи не пустили б. Донецькі завжди дотримувалися політики блокади. Потрібен був певний ступінь довіри. Певне, він був. Також факт, що Порошенко — один із засновників Партії регіонів. Таке з політичної ­біографії не викинеш. Тому між ними є відносини. Вони так просто не зникають.

Ольга Москалюк

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 24-07-2015 9:49 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100