28.03.2024 15:36 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

ДП «Роза хутро» сфальшувало громадські слухання та продовжує труїти киян

Жителі селища Жовтневе Святошинського району м. Києва стурбовані тим, що ДП «РОЗА ХУТРО», заявивши  10.07.2015 року громадські слухання  на 24.07.2015 року про екологічну небезпеку виробничої діяльності на території  селища  і погодивши з Святошинською РДА  місце проведення цих слухань не сповістили своєчасно   жителів Святошинського району.

Про це sprotiv.org повідомила Наталія Бочковська.

"29.07.2015 року ДП «РОЗА ХУТРО» преподнесла новий сюрприз жителям  селища Жовтневе  при проведенні  громадських слухань. 29.07.2015 року в приміщенні  Святошинської РДА  при реєстрації жителі селища Жовтневе і прилеглих вулиць взнають, що на слухання  вже зареєстровано 250 людей з різних кінців Києва, в основному Оболонський та Солом’янський райони а також Київська область. В основному це «тітушки» і  50 працівників ДП «РОЗА ХУТРО», — розповіла Бочковська.

Жителі селища Жовтневе на протязі восьми місяців цілими сім’ями хворіли на запалення легень. Двоє людей померло – літній чоловік  та молода жінка. Вдень і вночі жителі селища Жовтневе чують  нестерпний сморід від екологічно небезпечного виробництва.

Всі викиди в атмосферу, які йдуть від роботи зі штучним хутром (аміак,  етиленгліколь, акрилонітрил,  циклогексан) мають високий клас небезпеки і викликають небезпечні хвороби горла, легенів, печінки і шлунку.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-08-2015 13:46 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , , , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100