16.04.2024 16:37 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Росія готується завдати масованого удару по Україні, — експерт зі США Філіп Карбер

Росія перекроює і активно видозмінює структуру своєї армії, що є ознакою підготовки не до тривалого миру, а до великого удару, вважає американський експерт Філіп Карбер. При цьому, створюючи цілу нову базу для нападу на Україну, в РФ до служби у збройних силах активно залучаються «зомбі», тобто некваліфіковані і погано навчені солдати.

Про це експерт розповів одному з українських телеканалів, повідомляє sprotiv.org.

«Це щось абсолютно неймовірне: 40 тактичних груп із усієї Росії! Вони фактично руйнують всю структуру армії, для того, щоб створити базу для нападу на Україну, і наповнюють її подекуди всіляким людським непотребом. Тобто, хорошу піхоту вони теж кидають на критичні напрямки для участі в важливих атаках, але в більшості беруть участь «зомбі», — сказав Карбер.

Експерт розповів, що свої тактичні групи на територію України Росія закинула вперше ще влітку 2014 року, а зимою їхня кількість значно зросла. Наразі країна-агресор працює над тим, щоб змінити структуру бригад і військових підрозділів, зосереджуючи найбільшу увагу на механізованих.

«Вони направляють Західний корпус військ, той, що між Донецьком і Маріуполем, найбільше сконцентрований під Волновахою і Північний корпус, між Донецьком і Луганськом, вбік Краматорська. Тобто, це перегрупування військ», — пояснює Карбер.

Російські війська мають посилені артилерією підрозділи і постійно покращують свою розвідку. Це та вище згадані моменти у видозмінах збройних сил країни-агресора свідчать про те, що вона не має наміру мирно врегульовувати конфлікт.

«Зараз вони координують і добре керують всім так званим корпусом армії і це зовсім не те перегрупування військ, яке зазвичай робиться, коли ти готуєшся до довгого перемир'я і того, що воно працюватиме. Це те перегрупування військ, яке робиться, якщо ти збираєшся завдати великого і масованого удару», — упевнений Карбер.

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 4-08-2015 17:12 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100