29.03.2024 00:07 | Попередня версія sprotiv.org | Наша кнопка | Read sprotiv.org in English | Зробіть Ваш внесок | Розміщення реклами | Зробити стартовою

Скоро хлопці в брудних камуфляжах зайдуть у ваші кабінети

Чуєш, поки-що-владо?! Громадянин Української Самостійної Соборної Держави звертається до тебе! Чуєш, поки-що-президенте, нібито-верховна-радо, недо-уряде?!

Ми довго мовчали. Більше року. І надіялись. Скрипіли зубами, стискали кулаки від люті і все ж надіялись. А ви в своїй жадобі наживи й гидливості до власного народу подумали, що так буде завжди… І вкрали в нас найдорожче – надію на майбутнє для наших дітей! Навіть не для нас, хоч для дітей!

Ми йшли на озвірілу беркутню й тітушок, ми здихали під градами в котлах, які ви для нас створили, ми бачили, як наші зубожілі сім’ї віддають на фронт останнє, ми щодня ховаємо наших побратимів… А ви брехали! Від першого дня на Майдані брехали! І на цій брехні заїхали у владні кабінети , присвоївши монополію на патріотизм. І цілий рік крали так, що Зеку навіть не снилося!

Крали в сиріт, крали в солдатів, обдерли весь нарід з патологічною одержимістю клептомана.

Ви не влада! Ви є РЕЖИМ ВНУТРІШНЬОЇ ОКУПАЦІЇ! І РОЗМОВА НАША БУДЕ КОРОТКА. Скоро хлопці в брудних камуфляжах зайдуть у ваші кабінети. І ви побачите Національну Ідею в дії. Ніхто не зможе вас захистити. І не захоче. А потім буде новий день. І ми знов почнемо будувати майбутнє для своїх нащадків. Без вас.

Ти чуєш мене, поки-що- владо?! Чуєш?

Олександр Сачко, Бандерівець, sprotiv.org

Коментарі

коментарів

Дата публікації: 14-08-2015 15:08 | Кількість переглядів  переглядів

Подiлитись посиланням:




Все про: , , ,

Читайте по темі

Закрити
Вам подобається Спротив? Приєднуйтеся до нас!

Facebook

Twitter

bigmir)net TOP 100 статистика Rambler's Top100